Gezelligheid en persoonlijke service staan centraal bij het Swaard. De mogelijkheden voor feesten en partijen zijn eindeloos.  De zaal kan met twee schuifwanden groter of kleiner gemaakt worden. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap én ook de activiteit passen wij de zaalindeling aan. Feestjes of recepties vanaf 30 personen tot 150 personen zijn dan ook geen enkel probleem.

De zaal beschikt over een bar met tap, airconditioning, een aparte geluidsinstallatie ,beamer met scherm, en op verzoek kan men er een podium plaatsen. De aankleding en indeling van de zaal kunt u helemaal zelf bepalen. Er kan een dansvloer gecreëerd worden maar er kunnen ook gezellige zitjes geplaatst worden.

Buffet en hapjes

Er is een uitgebreide keuze uit hapjes en eten voor uw feest. Mede door twee schuifwanden kunnen we een koud buffet plaatsen zodat u als feestganger daar aardig mee verrast  wordt. Maar mocht u bijvoorbeeld met een heel groot gezelschap willen dineren bestaat ook dat tot de mogelijkheden.  Alles komt uit onze eigen keuken zodat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden. U kunt zelfs uw eigen buffet samenstellen. Uiteraard adviseren en assisteren wij u graag bij de samenstelling van uw buffet of de soorten hapjes.

Contact

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen.

Voor meer informatie, vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met ons.

Bel 040 2012369

Mail naar info@hoteldevalk.nl

Neem nu contact op