Hotel de Valk is gelegen op de statie in Valkenswaard aan het randje van het centrum. De statie is een straat vol met cafés, barretjes en gezellige restaurants. Ook worden hier regelmatig kleinschalige evenementen georganiseerd. Zo is er regelmatig live muziek, een beachvolleybal evenement, bloemencorso en AmeeZing. Dit kan een geweldige extra beleving aan uw verblijf toevoegen, maar kan uiteraard ook wat overlast veroorzaken.
Vandaar hier een agenda met alle evenementen die op de statie gehouden worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Design voor luifel

27 april

2020

(Koningsdag)

Met Koningsdag veranderd de statie in een vrijmarkt met overal kraampjes, met zowel nieuwe als veel gebruikte spulletjes. Op de markt vind dan de American Biker Day weer plaats.

download
Design voor luifel

21 mei

2020

(pinksteren)

Valkenswaard in Hemelse sferen, is een  jaarlijks terugkerende gezellige markt van meer dan 250 kramen, live muziek op diverse podia, straattheater en traditie: de  presentatie van de  Bloemencorso-ontwerpen.

hemesle_sferen_niet_langwerpig
Design voor luifel

Juni

2020

Ameezing is het meezing evenement van Valkenswaard en omstreken. In het park aan de Statie bent u welkom om gezellig mee te zingen met (inter)nationale hints.

ameezing-1-1
Design voor luifel

10 t/m 12 Juli

2019

Heel de Statie veranderd in een beachvolleybal terrein. Van ’s ochtends tot ’s avonds zullen diverse teams spelen om de winst maar vooral plezier. Ook zal er de gehele dag leuke muziek en een geweldige sfeer hangen op de statie.

28290_beachvolley-valkenswaard
Design voor luifel

13 september

2020

Het Corso Valkenswaard rijdt jaarlijks, steeds op de 2e zondag van september, door Valkenswaard en ook precies voor ons hotel door. Een dahliaparade van 14 prachtige bloemencorso wagens  samen met showbands en harmonieën vormen een kleurrijke beleving voor jong- en oud.

maxresdefault