Family room

De family room zijn 2 volledig gerenoveerde kamers, die door middel van een deur met elkaar verboden zijn. Hierdoor kunt u als familie samen van ons hotel genieten maar heeft u ook de rust en privacy wanneer u deze tussendeur sluit. Beide kamers zijn voorzien van riante nieuwe bedden, voldoende kastruimte, een ruim bureau, een flatscreen televisie (met radio), een telefoon en apart zit meubilair. Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van het draadloos internet dat beschikbaar is in de hotelkamers en openbare ruimtes.  Onze hotelkamers zijn sfeervol ingericht elk met een wereldstad als thema en voorzien van een badkamer met toilet, inloopdouche, wastafel en diverse verzorgingsproducten.

Naamloos
DSC_04
DSC_21
_MG_0310  Klein voor website
_MG_0307 klein voor website
BADKAMER
Design voor luifel
DSC_04

Ontbijt

De kamerprijzen zijn excl. ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm.

Ontbijt € 11,00 p.p.

  • Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag van 8:00 tot 10:30 uur

In- en uitchecken

Inchecken kan van 14:00 uur tot 22:00 uur. Het is mogelijk om in overleg later in te checken.

De receptioniste kan dan de sleutel in de incheckbox hangen.

Uiterlijke uitchecktijd is 11:00 uur.

Ontbijt

Als u echter eerder wilt ontbijten , kunnen wij voor u een ontbijtpakket maken, dat ‘s ochtends vroeg op de receptiebalie voor u klaar staat om mee te nemen.

Design voor luifel

Evenementen:

Hotel de Valk is gelegen op de statie in Valkenswaard aan het randje van het centrum. De statie is een straat vol met cafés, barretjes en gezellige restaurants. Ook worden hier regelmatig kleinschalige evenementen georganiseerd.  Dit kan een geweldige extra beleving aan uw verblijf toevoegen, maar kan uiteraard ook wat overlast veroorzaken. Klik hier voor de evenementenkalender.

Design voor luifel

Prijs

Voor prijzen en beschikbaarheid kijkt u in onze boekingsmodule in de rechterkolom op deze pagina.