1-persoonskamer


Onze sfeervolle eenpersoonskamers bieden een comfortabel eenpersoonsbed, een flatscreen televisie en een moderne badkamer met inloopdouche en toilet. Elke kamer heeft een eigen sfeer, je waant je ergens ter wereld in een bruisende stad. Als hotelgast maakt u gratis gebruik van wifi in het hele hotel.

Prijs per nacht (exclusief ontbijt) vanaf

€ 92,-

Aanvragen reservering

2-persoonskamer


Onze sfeervolle tweepersoonskamers bieden 2 riante en comfortabele bedden, een flatscreen televisie en een moderne badkamer met inloopdouche en toilet. Elke kamer heeft een eigen sfeer, je waant je ergens ter wereld in een bruisende stad. Als hotelgast maakt u gratis gebruik van wifi in het hele hotel.

Prijs per kamer (exclusief ontbijt) vanaf

€ 99,-

Aanvragen reservering

Luxe Suite


Onze luxe suite is ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed en een moderne badkamer met dubbele regendouche en toilet. Een koelkast, bureau, flatscreen televisie, aparte zithoek en koffie-/thee faciliteiten. Boek onze luxe suite voor een romantisch nachtje weg en waan je deze nacht in het sfeervolle Venetië. Als hotelgast maakt u gratis gebruik van wifi in het hele hotel.

Prijs luxe suite (exclusief ontbijt) vanaf

€ 139,-

Aanvragen reservering

MatrasCleaner


De matrassen van onze hotelbedden worden periodiek chemievrij gereinigd. Daarnaast behandelen we de matrassen elke wissel met een allergie-reducerende en antibacteriële spray. U slaapt gegarandeerd op een schoon matras. Wij wensen u een gezonde en fijne nacht in ons sfeervolle boutique hotel.