2-persoonskamer


Onze sfeervolle tweepersoonskamers zijn voorzien van 2 riante comfortabele bedden, flatscreen televisie, moderne badkamer met inloopdouche en toilet. Elke kamer heeft een eigen sfeer, je waant je ergens ter wereld in een bruisende stad. Als hotelgast maakt u gratis gebruik maken van wifi in het hele hotel. 

Prijs per nacht vanaf € 99,-

De matrassen van onze hotelbedden worden periodiek chemievrij gereinigd. Daarnaast behandelen we de matrassen elke wissel met een allergie-reducerende en antibacteriële spray. U slaapt gegarandeerd op een schoon matras.

Wij wensen u een gezonde en fijne nacht in ons sfeervolle boutique hotel. 

Reviews


Anna en John

Kamer: Standaard

Review score

Mooie, schone kamers. Het hotel bevindt zich in een gezellige omgeving. Veel horeca en terrassen zonder daar overlast van te ondervinden. Het was soms even zoeken naar personeel. De receptie is niet permanent bemand wat ook wel weer begrijpelijk is in dit kleinschalige en sfeervolle hotel.

Stijn

Kamer: Standaard

Review score

Uitstekende locatie in het centrum van Valkenswaard. Op fietsafstand van de Achelse Kluis in België. Onze fietsen mochten binnen gestald worden in een aparte ruimte. Zeer nette kamer en comfortabele bedden. 

Arno V.

Kamer: Standaard

Review score

Fijne locatie. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Centraal gelegen. Veel horeca gelegenheden binnen handbereik. WiFi is prima. Ontbijt was goed verzorgd met lekkere warme broodjes.